Links

CIE Barcelona

www.ciebarcelona.com

IE Barcelona es una entitat privada de PROMOCIÓ ECONÒMICA I INTERCANVI COMERCIAL que agrupa a mes de 1.400 EMPRESARIS de múltiples sectors, sent Barcelona la ciutat d’assentament principal dels seus programes. A través d’aquesta Red d’Empresaris les companyies interactuen amb empreses de tota Catalunya, Espanya y América Llatina.

ICF

www.icf-es.com

La International Coach Federation (ICF – Federació Internacional de Coaches) es el recurs mes important del mon per a coaches professionals i personals, així como la font de referència per a qui busca un coach. La ICF es una organització sense ànim de lucre de associació individual formada per professionals de tot el mon que practiquen el coaching professional i personal, amb mes de 27.000 membres en mes de 140 països.

Els objectius bàsics de ICF son promoure l’art, la ciència i la pràctica del coaching professional.  El nostre objectiu immediat es situar a ICF en un nivell mes alt i convertir-la en una veu ferm (i unificada) para la professió del coaching, aportant cada cop mes, valor per als seus socis.

Serveis 01 Assessorament Comercial 02 Internacionalització d’Empreses 03 Coach Comercial

Contacta'ns

La Bisbal d'Empordà

+34 659 592 552 / info@goglobalco.com

iglesiesassociats Outsourcing Global Work, S.L.