Internacionalització d’Empreses

Des de zero

Sota l’enfoc estratègic, la internacionalització consisteix en el procés pel qual l’empresa participa en una realitat de globalització on es projecta de forma activa dintre d’una activitat de flux de diverses naturaleses comercials, financeres i de coneixement entre diferents països. El sentit d’aquest entorn i el dret internacional d’intercanvi de mercaderies es essencial per l’èxit del projecte.

A Go Global Consulting & Coaching som experts en l’acompanyament d’activitats d’exportació per a les empreses a través de tècniques i processos amb resultats garantits. Un procés integral d’internacionalització de l’empresa que proporciona tots els coneixements necessaris a tot l’organigrama empresarial.

 • El nostre programa:
  • Fase 1: Diagnòstic de posició competitiva i de potencial  internacional.
  • Fase 2: Disseny del pla estratègic de internacionalització.
  • Fase 3: Desenvolupament del pla de internacionalització.

Nous negocis

Go Global Consulting & Coaching es especialista en el desenvolupament de nous negocis a nivell mundial.

 • Nous Clients.
 • Xarxes Comerciales i de Distribució.
 • Gestió de Grans Comptes.
 • Recerca de Proveïdors.

Incoterms

Els Incoterms representen la pertinença de la responsabilitat de la mercaderia en enviaments internacionals experimentant a cada país les seves singularitats.  A Go Global Consulting & Coaching disposem d’una amplia experiència d’aquestes condicions, proporcionant l’assessorament personalitzat per destí d’enviament.

Logística

Internacional i Nacional. Duanes

El transport de mercaderies es una funció fonamental en el tràmit de vendes amb els clients. El bon servei es sempre un indicador de satisdació els clients. Imprescindible per les empreses.

A Go Global Consulting & Coaching disposem dels contactes necessaris a nivell de Transitaris i Agents de duanes per gestionar els enviaments tant internacionals com nacionals.

Serveis 01 Assessorament Comercial 02 Internacionalització d’Empreses 03 Coach Comercial

Contacta'ns

La Bisbal d'Empordà

+34 659 592 552 / info@goglobalco.com

iglesiesassociats Outsourcing Global Work, S.L.